Over ArtSuppliesPro

ArtSuppliesPro is mede een initiatief van kunstenaars, voor kunstenaars. Kunstenaars krijgen bij ons een flinke korting op opgespannen doeken, lijsten, verf, passe-partouts...ArtSuppliesPro is dé inkoopsite voor kunstenaars en amateurs die het betere materiaal weten te waarderen. Kwaliteit voor de laagste prijs!

20% en 25% korting bij ArtSuppliesPro voor alle kunstenaars
Alle kunstenaars krijgen vanaf nu korting bij ArtSuppliesPro.nl
Op Lascaux Artist Acryl verf krijg je zelfs 25% korting. De kortingen zijn meteen zichtbaar op iedere pagina en bij ieder product.

Meer informatie over ArtSuppliesPro.nl
De prijzen bij ArtSuppliesPro.nl zijn gemiddeld al lager dan elders en daar krijg je als 
kunstenaar nog eens 20% of 25% korting op. Dit kan doordat de webshop geen kosten heeft van 
een 'stenen winkel' en geen voorraden hoeft op te slaan. Alles wordt op bestelling, op maat 
en custombuilt gemaakt.

ArtSuppliesPro werkt met kwalitatief hoogwaardige producten. Voor schilderdoeken gebruiken we meervoudig verlijmde houten en/of aluminium spieraam latten. Deze worden bespannen met doek van Claessens. Voor wissellijsten doen we zaken met de beste die er is: BARTH. Op de beste acryl verf (vinden wij) van Lascaux krijg je maar liefst 25% korting en tijdelijk ook nog een cash-back van 5%...een korting van maar liefst 30% totaal.

 

Met alle producten die ArtSuppliesPro nu en in de toekomst gaat aanbieden staat een verantwoord omgaan met mens en milieu voorop. Verantwoord ondernemen en kunstenaars van dienst zijn is voor ons de missie.

Partner van BOK (Beroeps Organisatie Kunstenaars) en partner/sponsor van prokunstenaars.nl , een site waar kunstenaars gratis een werk kunnen plaatsen met een rechtstreekse link naar hun eigen website.